search
Nieuw op Netflix: 'Queens on the Run' en 'Phenomena'
Films / Netflix Kijktip

Nieuw op Netflix: 'Queens on the Run' en 'Phenomena'

Vanaf 14 april stream je twee nieuwe films bij Netflix. De Mexicaanse actiekomedie 'Queens on the Run' en de Spaanse horrorthriller 'Phenomena'.

Netflix brengt ons naast het langverwachte Seven Kings Must Die vandaag nog twee andere films. De Mexicaanse actiekomedie Queens on the Run (Fuga de Reinas) en de Spaande horrorthriller Phenomena (Fenómenas) stream je vandaag bij Netflix.

Queens on the Run


Deze actiekomedie is geregisseerd door Jorge Macaya en dit is voor hem zijn eerste film als regisseur. In de film zien we onder meer Paola Núñez, Martha Higareda, Claudia Pineda en Alejandra Ambrosi.

Als vier vrouwen eindelijk de roadtrip maken die ze op de middelbare school hadden gepland, hebben ze geen idee van de dingen die ze soms letterlijk tegen het lijf zullen lopen.

Je streamt de film vanaf vandaag bij Netflix.



Phenomena


De horrorthriller Phenomena is geïnspireerd door het verhaal van de echte Hepta-groep. Carlos Therón heeft de film geregisseerd en in de film zien we Belén Rueda, Ivan Massagué en Miren Ibarguren.

Drie vrouwen die paranormale gebeurtenissen onderzoeken, staan voor een grote uitdaging als hun leider, pater Pilón, verdwijnt.



Ook deze film kijk je vanaf vandaag bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen