search
Thaise thriller 'Hunger' scoort goed voor Netflix
Films / Netflix Kijktip

Thaise thriller 'Hunger' scoort goed voor Netflix

Vanaf 8 april is de film te streamen op Netflix. 'Hunger' doet het erg goed want de film pakt momenteel de tweede positie in de Netflix Top 10.

In deze thriller zien we dat er in de keuken van restaurant Hunger geen plaats is voor zachtaardigheid. De film scoort goed met een tweede positie in de Netflix Top 10.

Synopsis


In deze thriller zien we hoe Aoy (Aokbab Chutimon Chuengcharoensukying) gescout wordt door iemand van het restaurant Hunger. Zij werkt op dat moment bij het Noodles restaurant van haar ouders. Wanneer zij besluit om toch richting Hunger te gaan, ontmoet zij een chefkok (Peter Nopachai Chaiyanam) die er een niet al te fijne werkwijze heeft. Hoe zal zij zich staande houden?

Regie en cast


De film is geregisseerd door Sitisiri Mongkolsiri. De cast bestaat naast Aokbab Chutimon Chuengcharoensukying (Faces of Anne en Peter Nopachai Chaiyanam (Hurts Like Hell) uit Gunn Svasti Na Ayudhya (The Lost Hour), Varit Leesavan en Ratchawat Vichianrat.

Fascinerende verkenning


Op IMDB zien we dat de film aardig scoort met een 6.8/10. Bij Rotten Tomatoes zijn de critici enthousiaster dan het publiek met een score van 75% tegenover 61%. Er zijn nog niet veel reviews binnen dus deze score kan snel nog veranderen.

"'Hunger' is een fascinerende verkenning van hoe het voedsel dat we eten ons definieert. Als je genoten hebt van films als 'The Menu' en 'Pig', zal 'Hunger' je zeker verzadigen."

"De hele tijd herinnert chef-kok Paul Aoy eraan dat zijn klanten hem willen en niet echt zijn eten, maar het wordt nooit helemaal duidelijk wat de film verder wil zeggen."

"Visueel is het verbluffend. Regisseur Sitisiri Mongkolsiri en schrijver Kongdej Jaturanrasamee hebben een passende culinaire thriller gemaakt, ondersteund door de prestaties van de getalenteerde cast."

Op Netflix


Stream nu deze film bij Netflix. Als je van goed eten houdt en van een goede thriller die net weer even anders is, moet je Hunger zeker gaan kijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen