search
Bella Ramsey is bang om deze scène te spelen in 'The Last Of Us' seizoen 2

Bella Ramsey is bang om deze scène te spelen in 'The Last Of Us' seizoen 2

Bella Ramsey heeft al van alles meegemaakt tijdens de opnames van 'The Last of Us', maar ze is voor één scène uit seizoen 2 wel heel bang.

Tom Veldman
Bella Ramsey geeft toe dat ze bang is voor het tweede seizoen van The Last of Us vanwege één specifiek moment uit het originele videospel.

In de populaire horrorserie van HBO speelt Bella Ramsey de rol van Ellie, een slimme 14-jarige wees die immuun is voor de schimmelinfectie die iedereen in zombies verandert.

Samen met Joel (Pedro Pascal) probeert ze een weg te banen door de post-apocalyptische Verenigde Staten om veilig bij de Fireflies te komen. Door alle tegenslagen en moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, vormen Ellie en Joel een sterke band met elkaar.

Bang


In een interview met Esquire laat Ramsey weten dat ze bang is voor een specifiek moment in het tweede seizoen van The Last of Us dat is gebaseerd op het originele videospel.

In het aankomende seizoen volgen we namelijk het verhaal van het tweede deel van het videospel: The Last of Us Part II. Hierin is Ellie op zoek naar wraak omdat een van haar dierbaren is gemarteld en vermoord.

Niet klaar


Ramsey geeft toe dat ze nog niet klaar is om deze scène te spelen als die in de serie wordt opgenomen. Dit was haar reactie: "Als die scène voorkomt in de serie, dan weet ik niet of ik daar emotioneel klaar voor ben".Stream alle afleveringen van The Last of Us seizoen 1 op HBO Max.Aanbevolen artikelen