search
Komt er nou een 'Harley Quinn' serie? DCU baas James Gunn reageert
Series / Nieuws

Komt er nou een 'Harley Quinn' serie? DCU baas James Gunn reageert

Er komt géén Harley Quinn serie, maar er is nog zeker plaats voor het personage in het DCU

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Krijgt het personage Harley Quinn een eigen serie? Het gerucht van een oorsprong-serie over Harley Quinn, met Margot Robbie, gaat al een tijdje rond.De serie zou Harleen gaan heten, naar de echte naam van het personage: Harleen Quinzel. Het verhaal zou gaan over de drang van Quinzel, als dokter in Arkham, om de Joker te willen redden en hoe ze daarmee haar geest brak.

Kort maar krachtig


Zoals meerdere keren is gebleken is James Gunn vrij veel op twitter te vinden, waar hij vragen van zijn fans beantwoordt.

Op de vraag of het gerucht van een Harley Quinn serie waar was, reageerde de baas van het DC Universe kort maar krachtig.Harley Quinn projecten


Hoewel er dus géén serie rondom Harley Quinn komt, staat er wel wat anders in de planning voor het personage.

In 2021 zei James Gunn al dat hij "zeker" een solofilm over haar wilde maken.

"Voor mij hoort Harley Quinn thuis in het rijtje Batman, Superman, Wonder Woman, Captain America, Spider-Man, Hulk," zegt Gunn.Verrassing


"Voor een lange tijd in mijn carrière schreef ik personages die wel in de strips stonden, maar niet echt uitgesproken personages waren. Die gaf ik eigen stemmen.

Personages zoals Star Lord, Drax of Groot zijn heel anders in de strips dan op het doek,"
vindt Gunn.

"Bedenker Paul Dini had al vanaf het begin in 1992 een geweldige Harley Quinn geschreven. Ze is chaotisch maar toch ook wel lief. Haar clowneske personage zorgt ervoor dat ze kan gaan waar ze wil. Dit verraste zelfs mij als schrijver," aldus James Gunn.Wanneer Harley Quinn terug keert in het DCU is nog onzeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen