search
'Drake & Josh'-acteur na vermissing in goede gezondheid teruggevonden
Series / Nieuws

'Drake & Josh'-acteur na vermissing in goede gezondheid teruggevonden

Nadat Drake Bell de laatste jaren veel negatief in het nieuws is geweest, was hij nu een tijdje vermist.

Drake & Josh-ster Drake Bell werd donderdagochtend als vermist opgegeven in Florida, waarbij de politie reden had om te vermoeden dat hij in gevaar was. Later die dag is Bell veilig teruggevonden.

Bell kreeg bekendheid in de vroege jaren 2000 vanwege zijn rol in de Nickelodeon-serie The Amanda Show met Amanda Bynes in de hoofdrol. Hij en zijn Amanda Show-co-ster Josh Peck speelden uiteindelijk de hoofdrol als stiefbroers in hun eigen sitcom, Drake & Josh, die tussen 2004 en 2007 liep en vier seizoenen telt.

Levend teruggevonden


Volgens Variety werd Bell donderdag door de politie van Daytona Beach "beschouwd als vermist en in gevaar". De acteur en muzikant was de vorige avond voor het laatst mogelijk gezien in het gebied van een middelbare school en werd donderdag vroeg als vermist opgegeven.

Enkele uren later meldde TVLine dat hij levend was teruggevonden, terwijl het rapport van de politie simpelweg zei: "We kunnen bevestigen dat wetshandhavers contact hebben en dat meneer Bell in veiligheid is".

Gecompliceerde geschiedenis


Op het moment van schrijven is er geen verdere informatie bekend over Bells verdwijning of over hoe en waar hij is gevonden. Het is niet bekend wanneer en waarom de verdwijning werd gemeld en onder welke omstandigheden de politie hem als bedreigd beschouwde. De gecompliceerde geschiedenis van Bell zou echter op de een of andere manier in deze situatie kunnen passen.

In 2017 was er een incident waarbij Bell berichten van "seksuele aard" uitwisselde met een minderjarig meisje. Hij kreeg twee aanklachten: een voor een poging tot het in gevaar brengen van kinderen en een voor het verspreiden van materiaal dat schadelijk is voor jongeren. Bell pleitte uiteindelijk schuldig aan die aanklachten in de zomer van 2021.

Opvallend genoeg plaatste Bell kort nadat hij gevonden werd de volgende Tweet, waarin hij lijkt te zeggen dat hij alleen zijn telefoon in zijn auto had laten liggen:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen