search
Deze 'The Rings of Power'-actrice begrijpt de kritiek die de serie krijgt goed
Series / Nieuws

Deze 'The Rings of Power'-actrice begrijpt de kritiek die de serie krijgt goed

Galadriel-actrice Morfydd Clark kan zich wel inleven in de fans die kritiek hebben op 'The Rings of Power'.

The Rings of Power-ster Morfydd Clark speelt in de serie de rol van Galadriel. In een interview heeft ze gereageerd op de kritiek die seizoen 1 kreeg en zegt ze dat ze de reacties eigenlijk wel begrijpt.

Gebaseerd op de geliefde fantasyromans van auteur J.R.R. Tolkien, beschrijft The Rings of Power van Amazon Prime de opkomst van kwade krachten tijdens het tweede tijdperk van Midden-aarde, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de veelgeprezen The Lord of the Rings-trilogie. Hoewel de dure fantasy-serie overwegend positieve recensies kreeg van critici, was de ontvangst van het publiek veel gemengder.

Beschermend over Galadriel


In een recent interview met Vanity Fair gaat Clark in op de kritiek op seizoen 1 van The Rings of Power en geeft aan dat ze als fan begrijpt waar dit vandaan komt. Hoewel ze geen specifieke problemen behandelt die het publiek met de serie heeft gehad, maakt Clark wel duidelijk dat ze zich "beschermend" voelt over Galadriel en hoe ze wordt afgebeeld:

"Omdat ik een fan ben van dit genre, heb ik boeken gelezen die vervolgens in dingen zijn veranderd, waarbij ik zo ben van: ik denk niet dat het huis er zo uit zou hebben gezien. Dus ik begrijp het echt. Wat zo geweldig is aan deze werelden en deze personages, is dat ze niet bestaan en toch zo intens aanwezig zijn in zoveel mensen".

"Dus ik denk dat er een idee is dat je niet iedereen tevreden kunt stellen. Maar ik respecteer ook het eigendom van haar, want ik weet dat als ik aan de andere kant zou zitten, ik me ook zo zou voelen. Ik voel me daar heel beschermend over. Ik voel me behoorlijk beschermend om ervoor te zorgen dat ze veilig is voor kwaad".

The Rings of Power is te zien op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen