Nieuwe Pamela Anderson gezocht voor 'Baywatch'-remake

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een remake van de zongebruinde strandwachten.

Glenn Walsh, 15-04-2023 08:38

In het tijdperk van remakes en reboots is er voor de strandwachten van Baywatch goed nieuws. Fremantle Media is momenteel bezig met een remake van de hit uit de jaren 80 en 90 en heeft al een aantal omroepen benaderd voor de productie.
Veel mensen zullen Baywatch misschien nog wel herinneren van de heldhaftige reddingsacties die de strandwachten elke aflevering moesten uitvoeren. Beter bekend zijn wellicht de goed uitziende acteurs als David Hasselhoff en Pamela Anderson die elke aflevering in slow-motion langs de branding liepen.

Terugkeer uitgesteld door perikelen omtrent rechten

Het had weinig gescheeld of Baywatch had überhaupt niet een lang leven gehad. Het werd oorspronkelijk geproduceerd door Gannett voor NBC maar werd al na één seizoen gecanceld. Nadat de producenten in zee gingen met het Duitse Beta Taurus wist het nog 10 seizoenen lang te lopen met alle bekendheid die ermee gepaard ging.

Meerdere spin-offs volgden inclusief een Baywatch film uit 2017. Naar aanleiding van de film probeerden de producenten al eerder een remake uit te brengen alleen was er een hoop gedoe omtrent de rechten. Nu Freemantle Media de rechten weer in handen heeft wordt er achter de schermen druk gewerkt om de remake van start te laten gaan.

Wanneer de Baywatch-remake uitkomt is nog niet bekend.


Lees meer over: Baywatch, David Hasselhoff, Pamela Anderson, Fremantle, NBC

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix