search
Tranen gaan rollen in de laatste aflevering van 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Tranen gaan rollen in de laatste aflevering van 'The Mandalorian'

Fans van 'The Mandalorian' moeten zich maar vast emotioneel gaan voorbereiden op de laatste aflevering van seizoen 3 aankomende woensdag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aflevering van The Mandalorian van deze week eindigde met een belangrijk vertrek van een personage, en het klinkt alsof de finale van seizoen 3 van volgende week woensdag nog emotioneler gaat zijn voor fans…

De voorlaatste aflevering van seizoen 3 van deze week, "The Spies", verhoogde de lat van dit seizoen aanzienlijk met een spannend, actievol hoofdstuk dat werd afgesloten met het nobele offer van een belangrijk ondersteunend personage.

Paz Vizsla


Nu Din Djarin gevangen is genomen en zijn mede-Mandalorians vastgepind zijn door de strijdkrachten van Moff Gideon, besluit Paz Vizsla (Tait Fletcher) hun vijanden zo lang mogelijk op afstand te houden om Bo-Katan en de anderen te laten ontsnappen. Hierdoor ontstaat een gevecht met drie Praetorian Guards.

Hoewel we het gezicht van Paz nooit hebben gezien en hij de afgelopen drie seizoenen niet al te prominent aanwezig was, was het toch een hartverscheurend moment voor fans van het personage, en het klinkt alsof de finale van aanstaande woensdag nog emotioneler zal zijn.

Wie gaat er dood?


"Deze volgende aflevering zal je laten wensen dat je niet om [een andere aflevering] had gevraagd", schreef acteur Brendan Wayne, de in-suit stand-in voor Pedro Pascal, in zijn Instagram-verhaal. "Het doet misschien gewoon te veel pijn".

Het klinkt alsof we iemand anders gaan verliezen, maar wie zou dat kunnen zijn? Er doen momenteel verschillende geruchten de ronde online, waarvan er één beweert dat Din Djarin zelf zal worden vermoord. Hoewel dit hoogst onwaarschijnlijk lijkt, zou het een ander recent gerucht bevestigen dat Pascal na dit seizoen zijn Beskar-harnas wil ophangen.

De laatste aflevering van The Mandalorian seizoen 3 is aankomende woensdag te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen