search
Aflevering 6 van 'The Mandalorian' onthult gave verrassingen!
Series / Nieuws

Aflevering 6 van 'The Mandalorian' onthult gave verrassingen!

We zien een aantal onverwachte beroemdheden in de nieuwe aflevering van 'The Mandalorian'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian is deze week flink bezig geweest om beroemdheden in de scènes te verstoppen. Fans blijven namelijk maar nieuwe cameo's tegenkomen in aflevering 6.

De cameo's van beroemdheden in deze aflevering bestaan uit Lizzo, Jack Black en Christopher Lloyd. Niemand had verwacht om een Grammy Award-winnares en de stem van Bowser samen in Star Wars te zien, maar The Mandalorian zit vol verrassingen.

Op de planeet Plazir-15 zien we Lizzo en Jack Black als Duchess en Captain Bombardier. Zij zijn verantwoordelijk voor de onafhankelijke planeet. En Back to the Future-acteur Lloyd is de waarnemend commissaris. Mensen zijn verrast, dus: missie geslaagd!

Positieve reacties


Bo-Katan-actrice Katee Sackhoff is tot blij met de reacties op de serie:

"Ik denk dat het grootste dat me dit hele seizoen heeft geschokt, eigenlijk gewoon de reacties van de fans is. Weet je, ik denk niet dat ik ooit een personage heb gespeeld dat universeel geliefd is of op zijn minst wordt getolereerd".

Ik heb nog geen echte haat voor haar gezien. Weet je, als iemand het seizoen niet heeft gezien en ze hebben het over, weet je, Clone Wars of Rebels, dan zal er natuurlijk een beetje haat zijn. Maar, ik weet het niet... het feit dat ze zoveel is omarmd, is best verbazingwekkend. Ik vind het geweldig. Dromen komen uit".

The Mandalorian is te zien op Disney+. Hieronder zie je de cameo's.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen