search
Als deze theorie uitkomt dat sterft dit 'Stranger Things'-personage een pijnlijke dood
Series / Nieuws

Als deze theorie uitkomt dat sterft dit 'Stranger Things'-personage een pijnlijke dood

Hartverscheurende theorie over de dood van onze favoriete moeder in Stranger Things.

Het aankomende seizoen houdt alle Stranger Things-fans goed in haar grip. Er zijn dan ook al heel wat theorieën bedacht en als deze specifieke theorie uitkomt, betekent dat heel slecht nieuws voor de personages.

Seizoen 5 zal waarschijnlijk het laatste seizoen zijn en dat maakt de afronding des te belangrijker. Twitter-gebruiker Ariana Simplytomh heeft heel erg nagedacht over wat er allemaal zou kunnen gebeuren.

Ze plaatste een post met hele specifieke gebeurtenissen waarvan zij denkt dat die gaan gebeuren. Een van haar meest hartverscheurende voorspellingen gaat over Karen Wheeler en Ted.

Een van hen gaat dood


Haar voorspelling is dat Karen Wheeler of Ted, of beiden dood gaan. Er is een hele grote groep fans die van Karen Wheeler houdt en haar dood zou dan ook een grote impact hebben.

MsModernity was het met de theorie eens. Dit was haar antwoord:

"Vooral gezien de vreemd promo die Karen altijd krijgt omdat ze een bijpersonage is (profielposter, enz.). En dat ze één van de bekendere acteurs was aan het begin van de serie, ben ik het er 100% mee eens dat ze doodgaat of heel dichtbij komt."

Bekijk de post op Twitter en stream Stranger Things op Netflix.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen