search
De eerste 'Doctor Who' special start op 3 mei met meerdere Doctors
Series / Trailer

De eerste 'Doctor Who' special start op 3 mei met meerdere Doctors

De 60e verjaardag van The Doctor gaat zeer binnenkort van start met een verhaal uit de Time War.

Aan het einde van 2023 kunnen we de tv-specials van Doctor Who verwachten. Hierin keert David Tennant terug als de Veertiende Doctor. Voor die tijd komt er echter een nieuwe, achtdelige serie getiteld: 'The Doctor: Once and Future'.

De Doctor wordt getroffen door een mysterieus wapen waardoor hij teruggaat naar een voige incarnatie. De eerste aflevering van deze audioserie, getiteld 'Past Lives' is vanaf 3 mei te beluisteren via Big Finish.

Past Lives


Behalve David Tennant zijn ook andere Doctors te horen, waaronder Tom Baker, Peter Davison, Christopher Ecclestone en Sylvester McCoy. De afleveringen worden tussen mei en oktober online gezet, met een coda in november.

The Doctor raakt gewond tijdens de Time War. In plaats van te regenereren gaat hij echter terug naar zijn incarnatie van de Vierde Doctor (Tom Baker). Hij moet uit zien te vinden wat er aan de hand is, aangezien zijn vorige levens ook door beginnen te sijpelen. Ondertussen is daar op aarde de figuur van de Monk, en tot slot speelt Sarah Jane Smith ook een rol in het verhaal.

Je kunt seizoen 1 tot en met 12 van Doctor Who streamen op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen