search
Compleet afwezig personage in 'Riverdale' krijgt eindelijk uitleg
Series / Nieuws

Compleet afwezig personage in 'Riverdale' krijgt eindelijk uitleg

Riverdale speelt met het leven van Reggie in het laatste seizoen.

In de afgelopen seizoenen van Riverdale is er al heel wat gebeurd. De serie ging van een moordmysterie naar een echte fantasy-serie. Ook is iedereen nu in het verleden, behalve één personage.

In het laatste seizoen van Riverdale zijn de personages niet alleen teruggebracht naar de middelbare school, maar ook naar 1955. Dit gebeurde na een catastrofale ontmoeting met Bailey’s Comet in de laatste aflevering van seizoen 6.

1955 heeft er nu dus heel wat nieuwe mensen bij, maar er zou logischerwijs één personage meer in het verleden moeten zijn. Namelijk Reggie Mantle (Charles Melton).

Waar is Reggie gebleven?


Serie-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa legde uit dat er twee redenen zijn waarom Reggie niet in 1955 is. De eerste reden heeft te maken met het schema van Melton, wat moeilijk te combineren is met het schema van Riverdale.

De tweede reden heeft te maken met Reggies verhaal in de serie. Zijn momenten komen namelijk pas later in het seizoen en daarom is hij nog niet te zien geweest.

Lees hieronder wat Ahuirre-Sacasa zei:

"We hadden het erover gehad om Reggie te redden en hem een beetje later in het seizoen een grote entree te geven voor een groot Hoosiers-verhaal en School Ties-verhaal dat we later met het basketbalteam gaan vertellen. Zelfs voordat het schema conflict opkwam, dachten we: 'Ooh, misschien houden we Reggie een beetje vast voordat hij terugkeert.'"

Bekijk hieronder de trailer en stream Riverdale op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen