Netflix wil 'Fight Club'-regisseur mogelijk 'Squid Game' laten remaken

Netflix wil grootst uitpakken, maar fans zijn het er totaal niet mee eens.

Adrienne Koolen, 17-04-2023 15:20

Een tweede seizoen van het populaire Squid Game is in de maak en Netflix heeft een hele speciale regisseur op het oog. Of deze regisseur hiervoor open staat is echter nog een tweede ging.
Netflix wil namelijk meester-regisseur David Fincher binnenhalen om mee te werken aan Squid Game. Fincher is bekend van mega grote films, waaronder Fight Club, Se7en, Gone Girl en The Girl with the Dragon Tattoo.

De sci-fi/ horror-serie hoopt waarschijnlijk te profiteren van Finchers bekendheid. Dit zou voornamelijk van pas komen om populariteit te krijgen met een "Amerikaanse kijk op Squid Game". Fans zijn echter niet zo enthousiast met dit idee als Netflix had gehoopt.

Wil Fincher dit project eigenlijk wel?

Netflix heeft dus heel duidelijk al veel ideeën, maar van Finchers kant blijft het opvallend stil. Het is dan ook onduidelijk of de filmmaker geïnteresseerd is.

Fincher heeft eerder al met Netflix gewerkt aan Mindhunter, dus er is een kans dat ze weer samen gaan werken. We kunnen op dit moment alleen maar afwachten, want er is dus nog geen informatie dat dit werkelijk gaat gebeuren.

Bekijk hieronder enkele tweets hierover en stream Squid Game op Netflix.
Lees meer over: Squid Game, David Fincher, Mindhunter, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in