search
Nieuw op Netflix: ‘Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always’
Films / Netflix Kijktip

Nieuw op Netflix: ‘Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always’

In 1993 kwamen de Power Rangers voor het eerst naar ons scherm. De originele cast is nu terug om het nog een keer op te nemen tegen een van hun grootste vijanden. Vanaf woensdag 19 april zie je ze weer in actie bij Netflix.

Vanaf woensdag 19 april stream je, ter ere van hun 30-jarige jubileum, Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always bij Netflix. It's morphin time.

Go Go Power Rangers


Op 28 augustus 1993 kwamen de Power Rangers, Zordon en Alpha naar ons scherm. In de serie die megapopulair was zagen we hoe Billy, Kimberly, Jason, Trini, Zack en wat later Tommy het opnamen tegen Rita Repulsa, Goldar, Squatt and Baboo en veel meer.



Oudste aartsvijand


Nu zijn de Power Rangers terug en gaan zij na een zware tragedie de strijd aan met één van hun oudste aartsvijand. Een onwaarschijnlijke jonge heldin haar rechtmatige plaats in bij de Power Rangers om het team weer compleet te maken.

Regie en cast


Regisseur Charlie Haskell heeft eerdere Power Rangers films en series geregisseerd zoals Power Rangers: Dino Fury.

David Yost is terug als Billy, The Blue Ranger, Walter Jones is zien we weer als Zack, The Black Ranger en Steve Cardenas zien we terug als Rocky, The Red Ranger. Catherine Sutherland zien we als Kat, The Pink Ranger, zij is niet van de originele cast maar heeft al wel meerdere Power Rangers projecten op haar naam staan.

Verder zien we onder meer Charlie Kersh, Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Richard Steven Horvitz en Barbara Goodson.

Op Netflix


Kijk vanaf woensdag 19 april Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen