search
Nieuwste 'Star Wars'-serie over jonge Jedi's krijgt een flitsende trailer
Series / Trailer

Nieuwste 'Star Wars'-serie over jonge Jedi's krijgt een flitsende trailer

Een Star Wars-serie die gericht is op kinderen, en Yoda is ook van de partij.

Star Wars: Young Jedi Adventures is een vrolijke animatieserie over een groep kinderen die leren over de Force. We zien hier echter ook een bekend gezicht opduiken.

Hun mentor is namelijk niemand minder dan Yoda. De serie speelt zich af in de tijd van de High Republic, wat een aantal eeuwen voor de live-action films is.

Vervroegde première


Disney heeft aangekondigd dat de premièredatum wat naar voren geschoven is: in plaats van 4 mei start de serie op 26 april aanstaande.

Wie alvast een vooproefje wil, eind maart zijn op Youtube drie shorts online gezet. Deze kun je hier, hier en hier bekijken om zo de jonge helden alvast te leren kennen. Hier komen voor de start van de serie nog drie shorts bij. Alle zes shorts zullen bij de start van de serie ook op Disney+ te streamen zijn.

Echte Jedi


Kai (Jamaal Avery Jr), Lys (Juliet Donenfeld), en Nubs (Dee Bradley Baker) krijgen alle drie Jedi-training. Deze vindt plaats in de bekende Jedi-tempel op Tenoo. Zij sluiten vriendschap met piloot Nash (Emma Burman) en aan de trailer te zien beleeft het viertal de nodige vrolijke avonturen.

Ook al betreft dit een jonger publiek, de makers streven er wel degelijk naar om de sfeer en de waarden van de Jedi te behouden. Yoda kennende, zal hij daar ongetwijfeld prima op toezien.

Star Wars: Young Jedi Adventures start op 26 april op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen