search
Deze film doet het geweldig op SkyShowtime
Films / Nieuws

Deze film doet het geweldig op SkyShowtime

Er is een giftig gas dat iedereen dood zodra het ermee in aanraking komt, zo beweert Howard (John Goodman), de eigenaar van de bunker.

Wat doe je als je vastgeketend wakker wordt en iemand je vertelt dat hij je in zijn bunker beschermt tegen de gevaren van buiten? Juist, je probeert hoe dan ook te ontsnappen. Dit overkomt Michelle in de film 10 Cloverfield Lane op SkyShowtime.

Giftig gas


Buiten heeft een oorlog gewoed in de film 10 Cloverfield Lane. Er is een giftig gas dat iedereen dood zodra het ermee in aanraking komt, zo beweert Howard (John Goodman), de eigenaar van de bunker.

Ongeloofwaardig


Het klinkt voor Michelle (Mary Elizabeth Winstead) niet erg geloofwaardig. Ze probeert het juiste moment af te wachten om te ontsnappen. Maar eenmaal aan de buitendeur heeft ze nog één kans om zich te bedenken. Wat als hij gelijk heeft? Er is dan geen weg terug. Of blijkt hij toch een enge leugenaar?



Spanning gegarandeerd


Ben je ook benieuwd hoe de film verder gaat? 10 Cloverfield Lane is net als andere films te bekijken via SkyShowtime. Een trailer van de film is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen