Eerste trailer seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' toont de nieuwste Klingons

De trailer onthult welke versie van de Klingons we te zien zullen krijgen.

Valeria Milić, 21-04-2023 10:22

Het is bijna zover en de fans kunnen smullen van het nieuwste seizoen van Star Trek: Strange New Worlds. Paramount+ heeft de trailer online gezet en deze geeft al wat hints, maar ook wat antwoorden.
Zo zien we dat Number One, oftewel Una Chin-Riley (Rebecca Romijn) gewoon aan boord is. En een bijzondere toast onthult gelijk welk 'type' Klingon we in de 23e eeuw te zien zullen krijgen.

Oude bekenden

Ook brengt Spock (Ethan Peck) een toast uit, daar hij wat bloedwijn drinkt met Klingons. Het zijn de Klingons zoals zij voor het grootste deel in de Star Trek-serie en films te zien zijn geweest. We zien in dit geval letterlijk oude bekenden terug.

Verder verwelkomt het nieuwste seizoen James T. Kirk (Paul Wesley) aan boord. Er is direct een klik met La'an (Christina Chong), die ongetwijfeld verder uitgewerkt zal worden in de loop van het seizoen. Verder zien we dat de relatie tussen Spock en Christine Chapel (Jess Bush) eveneens de nodige aandacht gaat krijgen.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.
Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Ethan Peck, Anson Mount, Melissa Navia, Celia Rose Gooding, Paul Wesley, Jess Bush, Christina Chong

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix