search
'The Sandman' schrijver Neil Gaiman heeft interessante update over 'Dead Boy Detectives'
Series / Nieuws

'The Sandman' schrijver Neil Gaiman heeft interessante update over 'Dead Boy Detectives'

De nieuwe Dead Boy Detectives blijken oude gezichten te zijn, maar dan helemaal anders.

De hitserie The Sandman heeft in korte tijd veel fans erbij gekregen. Nu wordt deze wereld nog verder uitgebreid met een andere bovennatuurlijk goede serie.

Neil Gaiman liet op Twitter weten dat Dead Boy Detectives de wereld van The Sandman uit gaat breiden. Dit is het verhaal van twee jongens die net overleden zijn, Edwin en Charles.

Zij besluiten om niet naar het hiernamaals te gaan, maar op aarde te blijven om zo allerlei zaken te investeren die te maken hebben met het bovennatuurlijke.

Geen nieuwe gezichten… of toch wel?


Edwin en Charles zijn al te zien geweest in Doom Patrol seizoen 3. Voor de nieuwe serie zijn er echter twee nieuwe acteurs gecast, namelijk George Rexstrew en Jayden Revri.

Hoewel Dead Boy Detectives[//i] eigenlijk niks te maken heeft met [i]Doom Patrol zullen er wel enkele acteurs zijn die hun rol mogen hernemen. Ruth Connell mag bijvoorbeeld weer de Nightmare Nurse spelen.

Bekijk hieronder de tweet en stream The Sandman op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen