search
Dit zijn de eerste beelden van de schurk uit 'Doctor Who' seizoen 14
Series / Foto's

Dit zijn de eerste beelden van de schurk uit 'Doctor Who' seizoen 14

De BBC geeft foto's vrij van de tegenstander van The Doctor in seizoen 14.

De eerdere showrunner Russelll T. Davies is terug, David Tennant en Catherine Tate zijn te zien in de traditionele Dr. Who-specials in november. Naast Ncuti Gatwa en Millie Gibson als de Vijftiende Doctor en zijn metgezel Ruby is nu ook bekend wie zijn tegenstander gaat worden.

Dit is niemand minder dan de extravagante drag queen Jinkx Monsoon. In een outfit die je onmogelijk over het hoofd kunt zien zijn nu de foto's op Twitter te bekijken.

Grootste vijand


Volgens de bijbehorende tekst wordt dit de "grootste vijand ooit". In de loop van de serie hebben de nodige slechteriken de rij gepasseerd. De Daleks weten van geen ophouden, en de Weeping Angels zijn ook niet mis.

De naam van Jinkx' personage is nog niet bekendgemaakt, ook is verder niet helder wat voor krachten deze schurk heeft. Jinkx' piano-outfit trekt zeker de aandacht. Eerder werd al gespeculeerd over de terugkeer van de Toy Maker, terwijl Screen Rant speculeert over een muzikale aflevering. Eén ding staat vast, en dat is dat The Doctor en Ruby hun vijand onmogelijk over het hoofd kunnen zien.

Je kunt de eerste tien seizoenen van Doctor Who zien op Prime Video. Later in 2023 zal de gehele serie te zien zijn op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen