search
Krijgen we 'Starfleet: Academy' eerder te zien dan werd gedacht?
Series / Nieuws

Krijgen we 'Starfleet: Academy' eerder te zien dan werd gedacht?

Paramount+ zet vaart achter de nieuwste spin-off in de Star Trek-wereld.

Het idee voor een serie over Starfleet Academy heeft behoorlijk lang geprutteld. Nu de kogel door de kerk is, is Paramount+ naar het schijnt doortastend bezig.

Sinds de originele aankondiging is er tot op heden nog niets bekend over de inhoud van de serie. The Hollywood Reporter komt nu toch met een update.

Ambities waarmaken


Alles verloopt naar wens en men ligt op schema wat het productieproces betreft. Het schrijven van de scenario's, het bouwen van sets en casten van de acteurs is op dit moment dus in volle gang.

Het is de bedoeling dat het filmen begin 2024 van start zal gaan. Met een beetje geluk zou het eerste seizoen over ambitieuze kadetten in 2025 te zien kunnen zijn.

Gehele franchise


Eerder berichtte Deadline al dat Paramount+ stappen aan het zetten is om de gehele Star Trek-franchise op zijn platform aan te bieden. Star Trek: Academy is sowieso al de derde spin-off die onder Paramount+ valt. De andere twee series zijn Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Discovery. Het vlotte oppakken richting de realisatie van de spin-off is wellicht een nieuwe stap in deze richting.

Kijk ondertussen Star Trek: Discovery in Nederland op Netflix. Star Trek: Strange New Worlds kijk je op SkyShowtime.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen