Zwarte komedieserie 'High Desert' over voormalige dope-dealer krijgt eerste trailer

De makers van 'Miss Congeniality' komen met een nieuwe serie waarin brokken worden gemaakt.

Valeria Milić, 21-04-2023 19:08

De eerste trailer van High Desert is nu te zien, met Patricia Arquette (True Romance, Medium) als de verlopen ex-dealer Peggy die besluit haar leven om te gooien. Hiervoor keert zij terug naar haar geboorteplaats Yacun Valley in Californië.
Peggy snoepte zelf ook van haar handel, maar na de dood van haar moeder besluit zij om te beginnen als privé-detective. Naast haar nieuwe baan spelen er natuurlijk ook andere zaken.

Los zand

Wanneer Peggy aan komt rijden lijkt haar auto wel van los zand aan elkaar te hangen. Hetzelfde kan gezegd worden over haar leven. Familieleden werden immers niet vrolijk van haar carrière. Wanneer je ex-klanten ook nog eens langs blijven komen om te scoren dan zit je verleden je danig in de weg.

Arquette zelf is uitvoerend producent met niemand minder dan Ben Stiller (Tropic Thunder, Meet the Parents). De uitwerking van het absurde gegeven zal duidelijk op humoristische wijze gebeuren.

Je kunt de eerste drie afleveringen van High Desert streamen vanaf 17 mei op Apple TV+. De overige drie afleveringen zullen vervolgens wekelijks te zien zijn.


Lees meer over: High Desert, Patricia Arquette, Brad Garrett, Weruche Opia, Matt Dillon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in