search
Grote actiefilm 'Ghosted' de grond ingeboord door de critici
Films / Nieuws

Grote actiefilm 'Ghosted' de grond ingeboord door de critici

De film van Apple TV+ met Chris Evans en Ana de Armas wordt keihard onderuit gehaald. Recensenten, critici en publiek zijn alles behalve enthousiast over de film.

Helaas voor Apple TV+ hebben tot op heden Evans en De Arma de film niet kunnen redden. De ontvangst is toch wel erg matig te noemen.

Verhaal van de film


De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie. Het enige probleem is dat ze niet meer op zijn berichtjes reageert: ze ghost hem. Hij besluit af te reizen naar Londen om Sadie te verrassen maar komt daar tot de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze kunnen beslissen over een tweede date, wordt Cole meegezogen in de wereld van Sadie, die er anders uitziet dan hij gewend is.

Rotten Tomatoes


Nu zijn er nog niet veel recensies en stemmen geteld maar van alles wat wel binnen is, kunnen we zeggen dat het geen goede score is. Het publiek is nog redelijk blij met de film met een gemiddelde van 64%. De critici daarentegen zijn snoeihard en daar pakt de film een pijnlijke 29%.

"Een romantische actiekomedie die licht en luchtig begint, maar voor je het weet verandert in een spektakel van ellendige uitspattingen."

"'Ghosted' wordt uiteindelijk een verspilling van de talenten van Chris Evans en Ana de Armas, die je, ondanks enkele vluchtige momenten, zelf waarschijnlijk zult ghosten na het kijken."

Sommige nog redelijk enthousiast


Op Twitter zijn mensen nog wel te porren voor de film. Al lijkt dit grotendeels te maken te hebben met Evans en De Armas die graag gezien worden.Oordeel zelf


Vanaf vandaag is de film te streamen bij Apple TV+. Hieronder de trailer om je een indruk te geven van wat je te wachten staat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen