search
Lugubere PADRE-experimenten in seizoen 8 'Fear the Walking Dead'
Series / Trailer

Lugubere PADRE-experimenten in seizoen 8 'Fear the Walking Dead'

Morgan is vastbesloten om Mo terug te halen uit het bizarre PADRE.

Een korte teaser laat zien dat Morgan's (Lennie James) reis hem terugbrengt naar Georgia, waar PADRE gevestigd lijkt. Hij wil naast Duane (Adrian Kali Turner) niet ook nog eens Mo (Zoey Merchant) verliezen.

Het slotseizoen maakt een sprong voorwaarts van zeven jaar. Op die manier zit men ongeveer in dezelfde tijdsspanne als The Walking Dead.

Lugubere experimenten


De clip laat zien dat de geheimzinnige PADRE met de nodige enge dingen bezig zijn. Ze experimenteren onder andere op overlevenden met de hoofden van Walkers. Morgan wil alles op alles zetten om het meisje terug te halen en er daarnaast voor zorgen dat zijn groep het overleeft.

De clip hint er op dat Morgan PADRE in zijn geheel wil ontmantelen. De doodgewaande Madison (Kim Dickens) zal hem hierbij van dienst zijn aangezien zij zelf bij PADRE heeft gezeten. Fear the Walking Dead belooft hiermee een allesbehalve rustig afscheid in petto te hebben.

Kijk Fear the Walking Dead op Prime Video. De eerste helft van seizoen 8 start op het Amerikaanse AMC op 14 mei aanstaande.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen