search
Videoland komt met stevige trailer 'Mocro Maffia: Tatta'
Films / Trailer

Videoland komt met stevige trailer 'Mocro Maffia: Tatta'

Laatst kregen we van Videoland al een eerste trailer, nu is er een tweede en ook deze belooft een hele hoop spektakel en keiharde actie.

Mocro Maffia: Tatta kan je vanaf 28 april streamen bij Videoland. Net als in de serie kunnen we ook van deze film veel explosieve actie en spanning verwachten.

In vlammen op


Na de heftige aanvaring van Tatta met Paus en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira, wil hij zo snel en ver mogelijk vluchten met de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Maar nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles in vlammen op.

Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus. Tatta weet ook dat hij in zijn eentje geen kans maakt en met zo goed als geen andere opties besluit hij om de hulp van zijn oudere broer Otto in te schakelen. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus?

Bekende gezichten


Robert de Hoog keert terug als Tatta en Achmed Akkabi zien we weer als Paus. Mads Wittermans vertolkt in deze film de rol van Tatta's broer Otto. Victor D. Ponten en Joeri Holsheimer hebben de film geregisseerd.

28 april


Videoland released Mocro Maffia: Tatta op vrijdag 28 april. Stream de film vanaf die dag bij de dienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen