Bekend personage keert terug in 'Pretty Little Liars'-reboot op HBO

Een bekend personage uit de originele serie is binnenkort weer te zien in 'Pretty Little Liars: Summer School'.

Nina Beerendonk, 22-04-2023 19:15

Wie dacht dat we na het einde van de serie van "A" af waren, had het fout. Er komt namelijk een tweede seizoen van de Pretty Little Liars-reboot op HBO, waarin een bekend gezicht zal terugkeren.
In een post op sociale media bevestigde de serie dat Annabeth Gish haar rol als Doctor Sullivan in Pretty Little Liars: Summer School, het komende tweede seizoen van de Max-reboot, opnieuw zal spelen. Gish speelde eerder Sullivan in de originele Pretty Little Liars-serie, die van 2010 tot 2017 liep.

De reboot speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in de originele serie af en volgt een geheel nieuwe lichting personages in een horrorachtig verhaal. "De dokter zal u nu onderzoeken", staat in de post. "Annabeth Gish is bAck als Dr. Sullivan. Pretty Little Liars: Summer School is officieel in productie".

Nieuwe stad en nieuwe Little Liars

De omschrijving van de reboot luidt als volgt:

"In Pretty Little Liars: Original Sin scheurde een reeks tragische gebeurtenissen twintig jaar geleden het arbeidersstadje Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes - een gloednieuwe groep Little Liars - gekweld door een onbekende aanvaller en gedwongen om te boeten voor de geheime zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan... Net als die van hen zelf".

Het duistere, horrorachtige drama speelt zich mijlenver verwijderd van Rosewood af, maar wel binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum. In een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars.

Pretty Little Liars: Summer School is ergens eind 2023 of begin 2024 te zien op HBO Max.


Lees meer over: Pretty Little Liars, Annabeth Gish, Pretty Little Liars Original Sin, Pretty Little Liars Summer Camp, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader