search
Gruwelijke dood is zo ranzig dat 'Yellowjackets'-ster moest overgeven
Series / Nieuws

Gruwelijke dood is zo ranzig dat 'Yellowjackets'-ster moest overgeven

Niemand kan de reden raden waarom Samantha Hanratty over moest geven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is ondertussen geen grote verrassing meer wanneer er bekend wordt gemaakt dat er weer iemand dood is in Yellowjackets. Tijdens de opnames van deze ene dood ging het er achter de schermen echter niet zo goed aan toe.

Het begint allemaal met de vriendinnen Misty (Samantha Hanratty) en Crystal (Nuha Jes Izman). Zij hebben de afgelopen tijd een goede band opgebouwd, maar hun vriendschap is niet tegen alles bestemd.

Misty heeft namelijk de zwarte doos gevonden uit het vliegtuig en in plaats van iedereen te redden, heeft ze iedereen veroordeeld tot 19 maanden in de wildernis. Wanneer ze dit aan Crystal vertelt breekt er een grote ruzie uit.

Een gruwelijke dood


Misty glijdt tijdens deze ruzie uit en valt zo van een richel tot haar dood. Hanratty kon tijdens het filmen van deze scènes niks meer binnen houden, maar dit heeft niet alles te maken met het ranzige lichaam.

Volgens de actrice zat er namelijk een nep stukje sneeuw achter in haar keel. Ze vertelde: "Ik heb inderdaad overgegeven. Het was niet vanwege het lichaam, maar omdat er een nep stukje sneeuw achter in mijn keel zat, dus ik moest overgeven. Ik had die dag vier augurken gegeten en alle augurken werden omhoog gegooid, en het was gewoon een puinhoop."

Bekijk hieronder het interview en stream Yellowjackets op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen