search
Het vergeten detail over Bobby in 'Sons of Anarchy'
Series / Nieuws

Het vergeten detail over Bobby in 'Sons of Anarchy'

Dit detail is eigenlijk een heel lief element in de harde wereld van de Sons.

Bobby Munson staat bekend als een super nuchter persoon in Sons of Anarchy. Er is echter één detail over hem dat iedereen vergeet.

Bobby (Mark Boone Junior) is de zoon van een accountant die voor de maffia werkt. Zijn logische manier van denken onderscheidt hem heel erg van de rest van de Sons of Anarchy-leden.

Zij leven meer volgens het motto "eerst slaan, dan vragen". Bobby gaat hier iets subtieler mee om en is buitengewoon loyaal aan de club en zijn beslissingen gaan altijd over wat het beste is voor de SAMCRO.

Een heel ander licht op Bobby


Er is één detail dat veel fans snel vergeten en het heeft te maken met Bobby’s bijnaam. Hij wordt namelijk niet voor niets “Bobby Elvis” genoemd.

Al vanaf de pilot wordt er namelijk vastgesteld dat Bobby een Elvis-imitator is die optreedt in Lake Tahoe. Uiteindelijk mag Bobby ook een belangrijk optreden doen, nadat Half-Sack (Johnny Lewis) zijn concurrentie in elkaar heeft geslagen.

Dit is natuurlijk één van de meer grappige verhaallijnen in de serie, maar het is wel interessant om te zien hoe geweld en criminaliteit alle aspecten van het leven van de Sons beïnvloeden.

Bekijk hieronder een optreden van Bobby als Elvis en stream Sons of Anarchy op Prive Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen