search
Dit is wat het personage van Elijah Wood te wachten staat in 'Yellowjackets'
Series / Nieuws

Dit is wat het personage van Elijah Wood te wachten staat in 'Yellowjackets'

Walter krijgt als het vriendje van Misty een prominentere rol in seizoen 2 van 'Yellowjackets'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Yellowjackets heeft Misty eindelijk een vriend gegeven die haar wilde capriolen kan bijhouden. Haar vriend Walter wordt gespeeld door Elijah Wood, die dit seizoen een grotere rol zal spelen in de serie.

Nu de rest van de overlevenden verstrikt zijn geraakt in hun eigen problemen, heeft Misty nog meer tijd doorgebracht op het Bureau of Citizen Detectives. In deze online community ontmoet ze een man genaamd Walter, gespeeld door Wood, en de twee vormen langzaamaan een band. In de eerste twee afleveringen was Walter niet erg betrokken, maar dat zal veranderen naarmate het seizoen vordert.

Leuke verhaallijn


Walter is op een bepaald niveau duidelijk geïnteresseerd in Misty, schrijft haar een brief en hoopt af te spreken om te werken aan de zaak van Natalies verdwijning. Volgens Yellowjackets-ster Christina Ricci zal hun relatie de komende afleveringen blijven evolueren.

"Het is echt een leuke verhaallijn", vertelde Ricci in een recent interview aan EW.

"Misty is zo wanhopig op zoek naar een connectie en een beste vriend, en ze praat veel over het willen hebben van een vriendje en al dat soort dingen. Dus het is interessant om haar reactie te zien op iemand die in haar geïnteresseerd is, waarschijnlijk voor de eerste keer. Ik kan me niet voorstellen dat dit haar eerder is overkomen".

Ontsporen


Jonathan Lisco, de co-creator en co-showrunner, onthulde dat hun relatie ook in een oogwenk uit te hand kan lopen:

"Ze proberen eigenlijk elkaar te slim af te zijn, en toch duim je voor ze. Je wilt echt dat ze elkaar vinden en samen zijn, want waar ter wereld zullen ze elk een tegenhanger vinden die hen begrijpt? Maar zoals fans weten, kan dat ontsporen".

Yellowjackets seizoen 2 is nog niet te zien in Nederland. Seizoen 1 is te zien bij Ziggo.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen