search
Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spectaculaire "9-1-1: Lone Star'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spectaculaire "9-1-1: Lone Star'

Disney+ maakt er deze week een spannende, vermakelijke en vooral internationale week van.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 9)



Verschijnt op: 26 april
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.





Sam: Ein Sachse (seizoen 1)



Verschijnt op: 26 april
Genre:
Kijk op Disney+

Synopsis: Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Sam Meffires opkomst en ondergang in Oost-Duitsland, volgt deze miniserie Sam's wanhopige zoektocht naar een plek die hij thuis kan noemen, terwijl hij vecht voor erkenning en gerechtigheid. Sam verandert van de eerste zwarte agent in de DDR in een mediaberoemdheid en uiteindelijk in een crimineel tijdens de wilde jaren na de Duitse hereniging.





Will Trent (seizoen 1 - aflevering 3)



Verschijnt op: 26 april
Genre: Criminaliteit / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

21 april: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan ligger er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.

23 april: Till death do us part: Kourtney & Travis (seizoen 1 - aflevering 1) - Reality-TV - Kourtney, Travis en hun gasten genieten van een luxueus huwelijksweekend in Portofino, Italië. Persoonlijke beelden tonen een gezellig familiegebeuren vol mooie momenten.

26 april: My Family (seizoen 1 - aflevering 7) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

26 april: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 4) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

26 april: The Great North (seizoen 3 - aflevering 15) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen