search
Massa's nieuwe films deze week op de streamingsdiensten

Massa's nieuwe films deze week op de streamingsdiensten

Netflix, Disney+, Pathé Thuis en Videoland voegen deze week een aantal pareltjes toe aan hun filmaanbod.

Patricia Koning
Frans, Pools, Engels of Nederlands. Het is deze week erg divers. Niet alleen in gesproken taal maar ook in het genre. Thrillers, romcoms, actie en fantasy, zie hieronder welke en voeg ze toe aan je watchlist.

AKA bij Netflix op 28 april


In deze Franse film zien we Alban Lenoir, Éric Cantona, Sveva Alviti, Saïdou Camara, Eric Cantona en Kevin Layne. De regie van AKA is in handen geweest van Morgan S. Dalibert.

We volgen het verhaal van een geharde special ops-agent. Hij wordt op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de jonge zoon van de baas.

Stream deze misdaadfilm bij Netflix vanaf vrijdag 28 april.Netflix brengt ons deze week nog meer nieuwe films, voeg ze alvast toe aan je watchlist.

Woensdag 26 april kan je bij de dienst de Poolse romcom Kiss, Kiss! streamen.

Donderdag 27 april kan je bij de dienst de thriller The Matchmaker streamen. Netflix brengt ons dezelfde dag Fijn Weekend. Kijk de film van Nederlandse bodem ook bij de dienst.

Peter Pan & Wendy bij Disney+ op 28 april


Peter Pan & Wendy introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten. Zij ontmoet Peter Pan, hij weigert het om op te groeien.

Samen met haar broertjes en Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Hier ontmoeten ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook. Zo begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en de rol van Wendy wordt gespeeld door Ever Anderson. Jude Law zien we in de film als Captain Hook. Stream deze fantasyfilm vanaf vrijdag 28 april bij Disney+.Cocaine Bear bij Pathé Thuis op 26 april


De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorberd.

In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat.

In deze thriller die geregisseerd is door Elizabeth Banks zien we onder andere Keri Russell, Alden Ehrenreich en O'Shea Jackson Jr. Op IDMb scoort de film een aardig 6/10 en op Rotten Tomatoes doet hij het ook aardig met een gemiddelde van 68%.

Vanaf woensdag 28 april kan je de film bekijken bij Pathé Thuis.Ook Pathé Thuis heeft deze week meerdere nieuwe films voor ons in de aanbieding.

Woensdag 26 april kan je bij de dienst Nostalgia kijken en vanaf diezelfde dag heb je de mogelijkheid om actiefilm Plane te bekijken. Doe dat hier vanaf woensdag.

Mocro Maffia: Tatta op 28 april


Na de heftige aanvaring van Tatta met Paus en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira, wil hij zo snel en ver mogelijk vluchten met de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Maar nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles in vlammen op.

Net als in de serie zien we bekende gezichten weer terug. We zien Robert de Hoog, Achmed Akkabi en Mads Wittermans. Victor D. Ponten en Joeri Holsheimer hebben de film geregisseerd.

Stream deze explosieve film vanaf 28 april op Videoland.Aanbevolen artikelen