search
'Friends'-acteur Matthew Perry laat díe opmerking over Keanu Reeves voortaan achterwege
Series / Nieuws

'Friends'-acteur Matthew Perry laat díe opmerking over Keanu Reeves voortaan achterwege

Matthew Perry sprak over een nogal ongelukkige opmerking in zijn memoires.

Matthew Perry heeft onlangs zijn memoires gepubliceerd, getiteld Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. De acteur is bekend uit de komediehit Friends en vertelt hierin over zijn leven, en natuurlijk de serie.

Daarnaast komt Perry's worsteling met drugs aan bod. Hij maakte echter een grap over Keanu Reeves die velen in het verkeerde keelgat schoot.

Terugblik op verslaving


In de terugblik noemt Perry de getalenteerde sterren die veel te vroeg overleden door een overdosis. Hij grapt vervolgens hoe het toch kan dat zij er niet meer zijn terwijl Keanu Reeves nog leeft.

Uit de tijd


Dit type harde grap wordt tegenwoordig niet meer gewaardeerd. In de jaren 90 werden vaker opmerkingen gemaakt over Reeves' beperkingen als acteur. De grappen over zijn prestatie in de film Dracula waren destijds niet van de lucht. Sinds die tijd is Reeves' status binnen het acteervak echter gegroeid, daarnaast is hij altijd populair geweest. De acteur staat namelijk bekend als een vriendelijke en bescheiden man.

Verwijderen uitspraak


Op het Festival of Books sprak Perry over de gewraakte opmerking. Doordat ze elkaar kennen had hij er niet zo goed bij stilgestaan hoe het zou overkomen. Perry had hierover het volgende te zeggen: "Het was dom van me. We wonen in dezelfde straat, daarnaast heb ik publiekelijk mijn excuses aangeboden. In de komende uitgaves van mijn boek zal deze uitspraak niet meer opgenomen worden".

Door het op deze manier op te lossen hoeft Perry zich in elk geval geen zorgen te maken mocht hij zijn beroemde buurman tegenkomen.

Je kunt Friends bekijken op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen