search
Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder de megahit 'The Flash'

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder de megahit 'The Flash'

Als je zin hebt in mysterie, spanning en avontuur zit je deze week op Netflix goed.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Workin' Moms (seizoen 7)Verschijnt op: 26 april
Genre: Komedie / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Vier behoorlijk verschillende dertigers, moeders, en vriendinnen proberen het leven te balanceren tussen banen, familie en geliefden in Canadese Toronto van vandaag de dag.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 5)Verschijnt op: 27 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

The Flash (seizoen 9 - aflevering 9)Verschijnt op: 28 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.


Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

24 april: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 16) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

26 april: El amor depsués del amor (seizoen ) - Biografie / Drama / Muziek - Niemand kan, en niemand zou zonder liefde moeten leven. Deze bioserie behandelt het gepassioneerde leven en carrière van de iconische Argentijnse rockster Fito Paez.

27 april: Firefly Lane (seizoen 2 - aflevering 10) - Drama / Romantiek - Tully en Kate ondersteunen elkaar door de goede, en de slechte tijden, met een onbreekbare band die hen van hun tienertijd tot in hun veertiger jaren leidt.

27 april: Sweet Tooth (seizoen 2) - Actie / Avontuur / Drama - Een jongen die half mens is en half rendier probeert te overleven in een post-apocalyptische wereld waarin ook andere hybriden leven.

27 april: The Nurse (seizoen 1) - Biografie / Criminaliteit / Drama - Deze serie volgt het verhaal van De Deense zuster die veroordeeld was voor poging tot doodslag op vier patiënten in het Nukøbing Falster ziekenhuis.

28 april: King of Collectibles: The Goldin Touch (seizoen 1) - Reality-TV - Ken Goldin en zijn team voeren de spannende actie in deze serie die een kijkje neemt in een toonaangevend veilinghuis dat gespecialiseerd is in zeldzame verzamelobjecten.

28 april: Wave Makers (seizoen 1) - Drama - Een verhitte verkiezing lonkt aan de horizon. Een team van campagneleden wordt geconfronteerd met moeilijke keuzes terwijl ze door een bikkelhard politiek landschap navigeren.

29 april: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.

Aanbevolen artikelen