De slechterik in 'Barry' in de finale van seizoen 4 is niet wie je zou denken

De gevaarlijkste man heeft zich al twee seizoenen lang in het volle zicht verstopt.

Adrienne Koolen, 24-04-2023 17:33

Er zijn heel wat plottwists geweest in het vierde seizoen van Barry. En nu de titulaire huurmoordenaar in de gevangenis zit, is de grote slechterik van seizoen 4 niet wie je zou denken.
Terwijl Barry Berkman (Bill Hader) nu in de gevangenis zit voor moord, proberen NoHo Hank en Cristobal legitiem te worden. Door dit alles ligt het niet voor de hand wie de slechterik is.

Er is maar één persoon die helemaal niets te verliezen heeft, maar wel mateloos gekwetst is door Barry. Zijn gezicht hebben we de afgelopen twee seizoenen al vaak voorbij zien komen.

Gevaarlijke agressie

Jim Moss (Robert Wisdom) heeft in de laatste aflevering van seizoen 3 Barry neer proberen te halen voor de moord op zijn dochter. Nu houdt hij de huurmoordenaar en iedereen om hem heen nauwlettend in de gaten.

Hij is intimiderend en berekenend en na de moord op zijn dochter heeft hij ook veel agressie in zich. Hij is dan ook de persoon die niet twee keer na zou denken voordat hij iemand bedreigt.

En misschien wel wel enger; hij kan ermee wegkomen als voormalig wethandhavingsfunctionaris met grote invloed op de LAPD.

Bekijk hieronder een reactie op de afleveringen en stream Barry op Prime Video.

Lees meer over: Barry Berkman, Bill Hader, Jim Moss, Robert Wisdom, Barry

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in