search
Tweede seizoen 'The Sandman' gaat teleurstellend personage aanpassen
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Sandman' gaat teleurstellend personage aanpassen

Het personage 'Despair' kwam in seizoen 1 niet helemaal uit de verf.

Vorig jaar ging het eerste seizoen van The Sandman in premiere. De serie is een verfilming van de comic book-serie van de Engelse schrijver Neil Gaiman. De serie was een succes, maar toch is er volgens Gaiman ruimte voor verbetering.

Despair


In een post op Tumblr laat de schrijver weten dat de wijze waarop het personage ‘Despair’ in beeld werd gebracht een element was dat niet werkte zoals bedoeld. Het personage is een corpulente vrouw die truttig, depressief en door niemand geliefd is.

"Wat ik vooral hoop is dat als we haar de volgende keer op het scherm zien ze niet zo overkomt,", laat Gaiman weten. "Ze zit niet in de comics, en ik denk dat we grotendeels het doel gemist hebben wat betreft het personage in seizoen 1."

Seizoen 2


Het duurde even voordat het überhaupt zeker was dat er een tweede seizoen zou volgen. Inmiddels is dat wel zeker. Komende zomer beginnen de opnames voor dat seizoen, waarin we dus een andere Despair gaan zien.

De releasedatum van seizoen 2 is nog niet bekend. Fans hebben in ieder geval nog genoeg tijd om vantevoren seizoen 1 nogmaals te bekijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen