search
Finale van Netflix-serie 'Ultraman' wordt ultra-explosief
Series / Trailer

Finale van Netflix-serie 'Ultraman' wordt ultra-explosief

Voor de laatste keer zal de aarde moeten worden gered van buitenaardse dreigingen.

Onlangs heeft Netflix de nieuwe trailer uitgebracht voor het laatste seizoen van de animeserie Ultraman. Hiermee komt de adaptatie, die Netflix maakte van het iconische figuur Ultraman, ten einde.

Ultraman is een Japanse 3D-geanimeerde serie, geproduceerd door Tsuburaya Productions en Production I.G. Gebaseerd op de gelijknamige manga is dit niet de eerste adaptatie van de originele Ultraman - integendeel.

Ontvangst


Over de jaren zijn er tientallen films, series en specials gemaakt van de figuur. In 2019 kwam Netflix met een eigen variant. Het eerste seizoen besloeg dertien afleveringen en kon rekenen op een goede ontvangst wereldwijd.

In april 2022 volgde het tweede seizoen, met nu het derde seizoen als de finale van de reeks. Maar dit betekent gelukkig niet het einde van de franchise. Dit jaar zal bijvoorbeeld tevens Ultraman Blazer worden uitgezonden.

Lees meer over de andere serie.

Plot


De synopsis van Netflix luidt: "Decennia geleden verliet een held uit de sterren deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman opstaan om de aarde te beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging."

In de serie verandert Shin Hayata dus in een superheld met een supersterk pak, en behoedt hij de aarde voor totale vernietiging door buitenaardse wezens.

Trailer


Check hieronder de trailer van het laatste seizoen van de Netflix-serie Ultraman. Vanaf 11 mei 2023 zie je het derde seizoen bij Netflix.



De eerste twee seizoenen van Ultraman zijn nu al te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen