search
Bizarre zaken komen aan het licht in thriller 'The Matchmaker' van Netflix
Films / Nieuws

Bizarre zaken komen aan het licht in thriller 'The Matchmaker' van Netflix

Deze thriller van Saoedi-Arabische afkomst wordt voornamelijk omschreven als mysterieus en als thriller van een geheel ander kaliber. Stream hem vanaf donderdag 27 april bij Netflix.

Als je relatie niet meer is wat het ooit was, je een nieuw iemand ontmoet en kansen ziet om op mysterieuze wijze gekoppeld te worden, kunnen dingen anders gaan dan je had gehoopt.

The Matchmaker is vanaf donderdag 27 april beschikbaar om te streamen bij Netflix. Voeg hem toe aan je watchlist als een goede thriller voor jou een feest is.

Mysterieus resort


Tarek werkt als IT'er en door het vele overwerken is de relatie met zijn vrouw bekoeld geraakt. Wanneer een knappe stagiaire de werkvloer betreedt en hij gevoelens voor haar krijgt, besluit hij om zich in te schrijven voor een resort waar ze in het geheim zullen worden gekoppeld. Maar eenmaal daar aangekomen, gaan de dingen anders dan voorspeld.

Regie en cast


Regisseur achter de film is Abdulmohsen Aldhabaan. In de film zien we onder andere Husam AlHarthi, Reem Alhabib, Nour Al Khadhraa, Rahaf Ibraheem en Asim Al Awwad.

Op Netflix


Deze spannende thriller stream je vanaf donderdag 27 april op Netflix.

Voor een eerste indruk van de film, hebben we hier de trailer voor je klaar staan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen