search
Uitslag Poll: Jullie willen een 'Community'-film
Series / Poll

Uitslag Poll: Jullie willen een 'Community'-film

Maar een zevende seizoen is ook welkom.

Er zijn de afgelopen weken veel berichten geweest over een mogelijke voortzetting van komedieserie Community. Zo zouden er mogelijk een zevende seizoen komen, of toch die film, waar al jaren over gesproken wordt. Naar verluidt heeft men bij Yahoo! Screen, waar de serie na een vijf jaren durend avontuur bij NBC een nieuw thuis vond, wel interesse in beide opties. Genoeg reden voor ons om eens te kijken wat jullie graag willen.


Uit de poll bleek dat de meesten van jullie vooral een film willen van Community. 40 procent van de mensen stemde voor de optie Alleen een film. Maar liefst 27% wil zowel een film als een zevende seizoen, waarmee velen van jullie vooral meer Community willen.

Toch is er ook 22% die het helemaal gehad blijkt te hebben met de serie. Velen van jullie vinden dus dat een film of een nieuw seizoen niet nodig zijn. 6% van de stemmers vindt een zevende seizoen welkom, maar een film niet. Mocht er toch een film komen, blijkt uit de reacties, dat jullie dan wel de volledige oorspronkelijke cast willen zien. Dus ook acteurs die gestopt zijn, zoals Donald Glover, moeten terugkeren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen