Waar is Sophie Turner (Sansa Stark) uit 'Game of Thrones' eigenlijk gebleven?

Ze was lange tijd Sansa. Maar wat doet ze nu?

Daan Kusen, 29-04-2023 00:16

We leerden Sophie Turner kennen als Sansa Stark in Game of Thrones, daarna was ze te zien als Jean Grey in X-Men: Apocalypse en Dark Phoenix. Maar wat doet de actrice nu eigenlijk?

Game of Thrones

Sophie Turner groeide op op de set van de hitserie Game of Thrones. Daar werd ze bevriend met Maisie Williams, die haar zus Arya speelde.

Nadat de serie in 2019 eindigde, nam Turner wat tijd voor zichzelf om zich te richten op haar mentale gezondheid.

De rol van Sansa, of eigenlijk meer de reactie van de fans op haar rol, zorgde ervoor dat de actrice depressief werd en zelfs aan zelfmoord dacht.


Gezinsleven en Corona

In 2016 begon Sophie Turner een relatie met Joe Jonas, van de boyband Jonas Brothers. In 2019 trouwden ze. Inmiddels heeft het stel twee kinderen.

Tijdens de Corona pandemie verscheen Turner in clips voor nummers van haar man Joe Jonas, speelde ze in de serie Survive, van het inmiddels verdwenen streaming platform Quibi.

Ook mengde de actrice zich ook af en toe in de discussies rondom maatregelen, bijvoorbeeld over het dragen van een mondmasker.

"Als ik een masker kan dragen tijdens het bevallen, kan jij dat ook in Wallmart."In 2022 verscheen de actrice weer op tv in de miniserie Staircase, met onder andere Colin Firth en Toni Collette.

Na de pandemie verscheen Turner als Erica in de Netflix film Do Revenge, samen met Maya Hawke (Stranger Things, Camila Mendes (Riverdale en Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer).


2023 en verder

Wat Sophie Turner verder nog van plan is qua acteren is nog niet duidelijk.

Er staat een serie gepland, Joan, over de juwelendief Joan Hannington, waarin Turner de titelrol speelt. Wanneer die uitkomt is nog niet zeker.

We houden je uiteraard op de hoogte wanneer de actrice weer te zien is in iets nieuws!Lees meer over: sophie turner, game of thrones, joe jonas, x men apocalypse, dark phoenix, do revenge, joan hannington, sansa stark

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix