search
Foto's 'The Crown' seizoen 6: acteurs lijken sprekend op prins William en Kate
Series / Foto's

Foto's 'The Crown' seizoen 6: acteurs lijken sprekend op prins William en Kate

Met de opnames in volle gang staan de eerste beelden van het koninklijk paar online.

The Crown is zo zoetjes aan in de tegenwoordige tijd beland. Het afsluitende seizoen over de gefictionaliseerde Britse koninklijke familie begint aan een nieuw hoofdstuk.

Zoals op Twitter te zien zal seizoen 6 de volwassen prins William zien die aan zijn studie op St. Andrews, in Schotland, begint. Hier ontmoet hij zijn toekomstige vrouw, Kate Middleton.

Nieuw hoofdstuk


Op de foto's is te zien dat Ed McVey en Meg Bellamy bizar goed gecast zijn. Met name McVey is sprekend William. De jonge prins wil een normaal leven leiden zo lang dit nog mogelijk is.

Zijn tijd op de universiteit is hier uiteraard prima voor geschikt. Ook ontmoet hij de niet-adellijke Kate Middleton, en de kijker ziet hoe hun relatie zich ontwikkelt. Netflix heeft bevestigd dat de opnames daadwerkelijk plaatsvinden op de Universiteit St. Andrews waar de twee gestudeerd hebben.

Gedramatiseerd verhaal


Nu de serie in het heden is beland, is er hier en daar ook kritiek geweest. Niet iedereen was even blij met de artistieke vrijheid van de makers. Deze valt natuurlijk meer op wanneer dingen worden getoond die relatief kort geleden plaatsgevonden hebben.

Het overlijden van koningin Elizabeth II speelt ook een rol. Zij was een geliefde vorstin en haar portrettering zo vlak na haar dood leek niet iedereen even verstandig. Om die reden heeft The Crown vanaf seizoen 5 een disclaimer.

The Crown kun je zien op Netflix. Seizoen 6 wordt in de loop van 2023 verwacht.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen