search
Laatste seizoen 'Fear The Walking Dead' zal mysterie rondom geliefd personage oplossen
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Fear The Walking Dead' zal mysterie rondom geliefd personage oplossen

Eindelijk zullen we weten hoe Madison aan de dood ontsnapte.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste seizoen van Fear the Walking Dead zit eraan te komen. Showrunner Ian Goldberg heeft alvast bevestigd dat seizoen 8 van de langlopende spin-off zal onthullen hoe Madison Clark haar vermeende dood in seizoen 4 overleefde.

In Fear the Walking Dead seizoen 4, aflevering 8, stierf Madison vermoedelijk door een brand in het Dell Diamond Baseball Stadium, waarbij ze zichzelf opofferde zodat de rest van haar groep kon overleven. In seizoen 7, aflevering 16 onthulde ze echter dat ze nog leeft en werkt voor het mysterieuze PADRE.

Belangrijk verhaalpunt


In een gesprek met Insider bevestigde Goldberg dat Fear the Walking Dead seizoen 8 zal onthullen hoe Madison erin slaagde de stadionbrand te overleven:

"Eerlijk gezegd is dat een heel belangrijk verhaalpunt dat in dit seizoen aan de orde zal komen. We zullen beantwoorden hoe ze het stadion overleefde".

Madison was oorspronkelijk de hoofdpersoon van Fear the Walking Dead, voorafgaand aan haar dood in seizoen 4. Sindsdien heeft The Walking Dead-veteraan Morgan Jones de hoofdrol overgenomen. Aan het einde van seizoen 7 werden Madison en Morgan echter samen naar een PADRE-schip vervoerd, op weg naar de locatie van de mysterieuze groep.

Uit promotiemateriaal voor het nieuwe seizoen blijkt dat Morgans zoektocht naar zijn dochter Mo een grote rol speelt, die aan het einde van seizoen 7 door PADRE werd meegenomen. Trailers suggereren dat Morgan en Madison samenwerken om PADRE uit te schakelen, ondanks dat Madison momenteel werkt voor de groep. Alles wijst erop dat Madison terugkeert als een centraal personage in de serie.

Fear The Walking Dead seizoen 8 is vanaf 14 mei te zien op Amazon Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen