search
De cirkel is rond in 'Fear the Walking Dead' voor Rick Grimes en Morgan
Series / Nieuws

De cirkel is rond in 'Fear the Walking Dead' voor Rick Grimes en Morgan

Voor het einde van 'Fear the Walking Dead' komt de cirkel tussen Morgan en Rick gelukkig nog rond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het achtste en laatste seizoen van Fear the Walking Dead zit eraan te komen. Het seizoen zal in ieder geval de cirkel rondom Morgan Jones en Rick Grimes rondmaken.

Voordat AMC's originele Walking Dead-spin-off eindigt met zijn achtste seizoen, keert de serie terug naar waar het allemaal begon voor Morgan (Lennie James): King County, Georgia. Co-showrunner Ian Goldberg merkte het volgende op:

"We hadden het over conclusies en we hadden het over het begin. Alles draait om personages die op deze reis gaan: waar zijn ze begonnen en waar eindigen ze?"

Volledige reis


"Je ziet het een beetje in de trailer met Morgan en dat bord voor King County, en hij houdt het pistool vast dat Rick hem gaf," vervolgde Goldberg.

"Het is echt een volledige reis voor al onze personages, en zo gaan we zien hoe ver ze zijn gekomen als ze worden geconfronteerd met veel geesten en littekens uit hun verleden die naar boven komen op verschillende manieren".

Pistool


De trailer van seizoen 8 eindigt met Morgan, Grace (Karen David) en hun nu achtjarige geadopteerde dochter Mo (Zoey Merchant) in de wijk King County, Georgia. Daar ontmoette Morgan 12 jaar eerder Rick Grimes (Andrew Lincoln) in de aflevering "Days Gone Bye".

Toen Rick terugkeerde en het verlaten huis van de familie Grimes aantrof, ontmoette hij Morgan, die zich had verschanst in het verlaten huis ernaast met zijn gezin.

Ook horen we Grace in de trailer tegen Morgan zeggen: "Rick, hij heeft je dit pistool met een reden gegeven. Gebruik het". Daarmee moest hij in "Days Gone Bye" Jenny omleggen, waar hij zichzelf niet toe kon brengen. In de trailer zegt hij Ricks advies op te willen volgen door niet meer weg te vluchten.

Fear the Walking Dead is vanaf mei te zien op Amazon Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen