search
Horrorfilm sluipt de Netflix Top 10 in
Films / Nieuws

Horrorfilm sluipt de Netflix Top 10 in

De film 'The Invitation' van regisseur Jessica M. Thompson sluipt letterlijk de Netflix Top 10 in en pakt de tweede plaats. Alleen 'Fijn Weekend' van Nederlandse bodem staat voor deze film in de lijst.

Je bent van harte uitgenodigd om de The Invitation te kijken bij Netflix. Hij scoort daar op dit moment erg goed en velen zijn goed te spreken over deze horrorfilm.

Verre familie


Evie heeft geen ouders meer en wil meer te weten komen over haar familieleden. Ze neemt een DNA-test en ontdekt dat ze familie heeft wonen in het Verenigd Koninkrijk. Ze ontmoet haar welgestelde familie, maar leert gaandeweg hun gruwelijke geheimen. Helaas voor Evie, hebben ze ook iets voor haar in petto.

Sterke cast


We zien Nathalie Emmanuel, ook wel bekend van Game of Thrones in een van de hoofdrollen. De cast wordt verder versterkt door Thomas Doherty, Sean Pertwee, Hugh Skinner en Carol Ann Crawford.

Kijken die film


Ondanks dat de film op IMDb een wat lage 5.3/10 scoort en op Rotten Tomatoes een magere 44% zijn de mensen die hem recent gezien hebben toch wel aardig enthousiast.

Op Netflix


Voeg de film toe aan je kijklijst en stream hem op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen