Prime Video komt in de maand mei met 6 nieuwe series en afleveringen

Het wordt een interessante maand op Prime Video met veel spanning, intrige en humor.

Glenn Walsh, 30-04-2023 13:29

Prime Video zet in mei weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Citadel (seizoen 1 - aflevering 3-6)


Verschijnt op: 5, 12, 19, 26 mei
Genre: Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Het wereldwijde spionnenagentschap Citadel is gevallen en de herinneringen van haar agenten zijn volledig uitgewist. Kunnen, nu het machtige syndicaat Manticore in het machtsvacuüm groeit, de agenten van het Citadel hun verleden oprakelen en de moed en kracht vinden om terug te vechten?
The Power (seizoen 1 - aflevering 8-9)


Verschijnt op: 5, 12 mei
Genre: Drama / Fantasie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Gebaseerd op de New York Times bestseller gaat The Power over een wereld waarin vrouwen plots over een mysterieuze nieuwe gave komen te beschikken. Ze zijn in staat om iedereen te elektrocuteren naar eigen wil, wat leidt tot een buitengewone mondiale verschuiving van de energiebalans.
James May: Oh Cook! (seizoen 2)


Verschijnt op: 24 mei
Genre: Documentaire
Kijk op Prime Video

Synopsis: Deze kookshow gepresenteerd door James May geeft een unieke blik op creaties uit de keuken voor diegene die totaal niet weten hoe ze moeten koken.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

1, 8, 15, 22, 29 mei: Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 3-7) - Reality-TV - Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?

22 mei: De IRT Affaire (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Deze documentaire gaat over de roerige tijden van de drugscriminaliteit van Nederland in de jaren 90. Het geeft een blik achter de schermen van het Interregionaal Recherche Team (IRT) dat de georganiseerde misdaad in Nederland probeert te bestrijden.

22 mei: The Blockchain Life (seizoen 1) - Documentaire - The Blockchain Life probeert van de complexe wereld van blockchain, cryptovaluta en NFT's een helder verhaal te vertellen in de volgende generatie van het internet.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: Million Dollar Island, Citadel, The Power, De IRT Affaire, The Blockchain Life, James May Oh Cook

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in