search
De bijrol die de gehele verhaallijn 'The Big Bang Theory' compleet en voorgoed veranderde
Series / Nieuws

De bijrol die de gehele verhaallijn 'The Big Bang Theory' compleet en voorgoed veranderde

De rol van Amy Fowler was eigenlijk bedoelt voor één aflevering, maar dat verliep compleet anders!

The Big Bang Theory liep al een aantal seizoenen toen de showrunners ineens op een goed idee kwamen. Deze verandering bleek uiteindelijk een van de beste beslissingen uit de geschiedenis van de serie te zijn.

Amy


Het gaat hierbij om het personage Amy Fowler. Het idee was om haar slechts één aflevering te laten verschijnen in de serie, maar zij groeide snel uit tot een van de hoofdpersonages.

Online dating


De rol van Amy wordt gespeeld door Mayim Bialik en zij verscheen voor het eerst aan het einde van het derde seizoen, in aflevering 23 om precies te zijn. In deze aflevering vinden Raj en Howard haar op een online datingsite waarbij ze zich verschuilen achter Sheldons' account. Tot hun verbazing heeft Sheldon een 'match' en dat blijkt dus Amy te zijn.

In eerste instantie communiceren Sheldon en zij enkel via tekst en beeldbellen maar uiteindelijk ontmoeten zij elkaar ook in het echt, met de nodige gevolgen! Er onstaat een romance. Het kost ze een paar seizoen maar uiteindelijk trouwen Sheldon en Amy met elkaar.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen