search
Ingenieuze thriller van eigen bodem komt naar Netflix

Ingenieuze thriller van eigen bodem komt naar Netflix

De thriller 'Loft' is vanaf 1 mei te zien bij de streamer. Ken jij de film al of wil je hem nog een keer zien? Netflix voegt de film toe aan hun aanbod.

Patricia Koning
Deze Nederlandse thriller van Antoinette Beumer en geweldige cast stream je vanaf maandag 1 mei bij Netflix.

Een loft


Vijf getrouwde mannen delen een loft appartement om hun nieuwste veroveringen te ontvangen. Op een ochtend treffen ze het lichaam aan van een jonge vrouw. Wie is de vrouw en wie heeft haar gedood? Allerlei geheimen komen bovendrijven en komen de mannen steeds verder van elkaar af te staan.

Topcast


In deze gave film van eigen bodem zien we Fedja van Huêt, Jeroen van Koningsbrugge, Barry Atsma, Gijs Nader, Marwan Kenzari, Anna Drijver, Kim van Kooten en Lies Visschedijk.

Stijlvol


Recensent Frank Loft van Filmtotaal scoorde de film een goede 4 van de 5 sterren. Dit zij hij zoal over de film:

"De mix van overspel en moord in combinatie met de ingenieuze verhaalconstructie, viel goed in de smaak bij het grote publiek."

"Een pluim voor Antoinette Beumer, die eerder dit jaar haar speelfilmdebuut maakte met 'De Gelukkige Huisvrouw' en nu opnieuw een film aflevert om je vingers bij af te likken: stijlvolle aankleding, moderne gebouwen en gelikte dialogen van Saskia Noort. Loft staat als een huis."

Bij Netflix


Deze ingenieuze thriller stream je vanaf maandag 1 mei bij de streamer.

Aanbevolen artikelen