search
Netflix komt deze week met 8 nieuwe series waaronder de megahit 'The Flash'

Netflix komt deze week met 8 nieuwe series waaronder de megahit 'The Flash'

Deze week pakt Netflix flink uit met meer dan genoeg om te bingen.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (seizoen 1)Verschijnt op: 4 mei
Genre: Drama / Kostuumdrama
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze spin-off van Bridgerton gaat over de opkomst en het liefdesleven van de jonge Queen Charlotte.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 6)Verschijnt op: 4 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

The Flash (seizoen 9 - aflevering 10)Verschijnt op: 5 mei
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.


Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

1 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 17) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

2 mei: Love Village (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

2 mei: Terzi (seizoen 1) - Drama / Mysterie / Thriller - Een beroemde kleermaker begint aan het naaien van een bruidsjurk voor de verloofde van zijn beste vriend, alleen hebben zij alle drie duistere geheimen die al snel hun levens beïnvloeden.

3 mei: Jewish Matchmaking (seizoen 1 - aflevering 1) - Reality-TV / Romantiek - Vrijgezellen uit zowel Amerika als Israël geven hun dating leven over aan een joodse top-matchmaker.

4 mei: Sanctuary (seizoen 1) - Drama / Sport - Een man die tot het uiterste gedreven is en gelooft dat geld, vrouwen en beroemdheid compleet irrelevant in de ring zijn als hij het tegen sumo Rikishi opneemt.

6 mei: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.

Aanbevolen artikelen