search
Netflix wordt gedomineerd door 'Firefly Lane'; de meest bekeken serie van het moment
Series / Nieuws

Netflix wordt gedomineerd door 'Firefly Lane'; de meest bekeken serie van het moment

Het laatste deel van 'Firefly Lane' staat op 1 in de top van de meest bekeken series op Netflix.

De serie Firefly Lane scoort ontzettend goed op Netflix. Het tweede deel van het tweede seizoen is een paar dagen geleden beschikbaar gesteld en de serie is al een paar dagen lang de meest gestreamde serie van heel Netflix.

Vriendschap


In dit laatste deel van de serie wordt nog altijd het verhaal van Kate, gespeeld door Sarah Chalke, en Tully, gespeeld door Katherine Heigl, gevolgd. Hun vriendschap bestaat na al die jaren nog altijd ondanks alle tegenslagen die zij zijn tegengekomen.

Aan het einde van het eerste deel van het tweede seizoen kreeg Kate de diagnose borstkanker en ervaart Kate dat ze Tully meer dan ooit nodig heeft.

Plot seizoen 2 deel 2


De tweede helft van het tweede seizoen gaat verhaalt verder over de vriendschap tussen de twee. Kate wordt behandeld voor borstkanker en krijgt veel steun van haar familie, maar ze heeft eigenlijk meer behoefte aan de humor en positiviteit van Tully.

Antartica


Tully zit ondertussen op Antartica om een natuurdocumentaire op te nemen en weet in eerste instantie helemaal niets van de ziekte van Kate. Volg het dramatische verdere verloop van hun vriendschap hier op Netflix

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen