search
Gigantische nieuwe dino's in 'Prehistoric Planet' seizoen 2 van Apple TV+
Series / Trailer

Gigantische nieuwe dino's in 'Prehistoric Planet' seizoen 2 van Apple TV+

Oude bekenden maar ook nieuwe dino's in deze specataculaire docuserie.

Prehistoric Planet is met recht een paradepaardje van Apple TV+. Kosten noch moeite werden gespaard om tot een realistische weergave te komen van de wereld zoals die 66 miljoen jaar geleden was.

Seizoen 1 was een daverend succes, aangezien de serie in de prijzen viel voor de Beste Special Effects en Beste Soundtrack. Daar komt ook nog eens een score van 100% op Rotten Tomatoes bij. Het nieuwste seizoen borduurt hier op voort.

De wereld rond


De vijf afleveringen nemen de kijker mee naar de gebieden waarin deze reuzen leefden. Zo zien wij onder andere de dino's als oceaanbewoners, nabij het continent dat nu Noord-Amerika is, maar ook de dieren die bij de actieve vulkanen van India en in de veengebieden van Madagascar te vinden waren. We maken kennis met de Tarchia, die weliswaar een planteneter was maar ook een stevige vechter. Ook zien we oude bekenden zoals de welbekende Tyrannosaurus Rex.

Uiteraard is Sir David Attenborough ook dit seizoen weer de verteller. Deze unieke docuserie gunt de kijkers in het nieuwste seizoen opnieuw een blik in het verre verleden van onze planeet.



Seizoen 2 van Prehistoric Planst kun je streamen vanaf 22 mei op Apple TV+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen