search
Blunder: 'White Lotus'-ster wilde niks weten van rol in horrorsensatie 'Midsommar'
Series / Nieuws

Blunder: 'White Lotus'-ster wilde niks weten van rol in horrorsensatie 'Midsommar'

Deze slechte keuze had zomaar het einde van haar loopbaan kunnen betekenen.

Onlangs bracht HBO weer een beladen seizoen uit van The White Lotus. Een heleboel nieuwe castleden werden geïntroduceerd, waaronder Haley Lu Richardson. Zij deelde een stomme fout tijdens een interview: zij weigerde auditie te doen voor een rol in Ari Aster's grote horrorfilm Midsommar.

In The White Lotus speelde Haley Lu Richardson het personage Portia, maar kijkers hadden haar al kunnen herkennen uit series als Jane the Virgin of films als After Yang.

Audities


De actrice speelt dus al langer mee in Hollywood en heeft al vele audities achter de rug, waaronder voor Midsommar. In deze horrorfilm gaat een Amerikaanse vrouw met meerdere vrienden op bezoek bij een mysterieuze cult in Scandinavië.



Richardson onthulde onlangs in Backstage dat ze een auditie voor een rol in de door A24 geproduceerde film heeft afgewezen.

Interview


Richardson zei in Backstage:"Ik had eigenlijk [de film] 'Split' gedaan, ik denk een jaar of twee daarvoor. En ik had zoiets van: ik wil nu niet nog een verontrustende film doen."



Deze auditie is niet de enige rol waarvan Richardson onthulde dat die niet voor haar was weggelegd. Eerder deelde ze al dat ze auditie deed om Batgirl te spelen in de inmiddels geannuleerde DC-film Batgirl.

Kijken


The White Lotus kan je nu zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen