search
Dit personage keert terug voor derde seizoen 'The White Lotus'
Series / Featured

Dit personage keert terug voor derde seizoen 'The White Lotus'

Elk seizoen van 'The White Lotus' bestaat voornamelijk uit nieuwe acteurs, maar een origineel personage keert nu terug in seizoen 3.

In het derde seizoen van The White Lotus zal een origineel personage uit het eerste seizoen terugkeren.

The White Lotus is een satirische komedieserie en speelt zich af op een luxe resort in Hawaï. In elk seizoen volgen we het verhaal van nieuwe personages en krijgen we een kijkje in hun dramatische levens. De serie probeert vooral belangrijke thema's zoals klasse, ras en privileges aan te kaarten.

Vaste ster


Elk seizoen bestaat voornamelijk uit nieuwe acteurs. Tot nu toe heeft alleen Jennifer Coolidge in twee seizoenen gespeeld met haar rol als Tanya McQuoid. Voor deze rol heeft ze zowel een Emmy als een Golden Globe gewonnen.

Comeback


Volgens Variety zal Natasha Rothwell nu echter ook terugkeren in het aankomende seizoen van The White Lotus. Ze gaat opnieuw de rol spelen van de spa-manager Belinda Lindsay. Verdere details over haar terugkeer worden nog geheim gehouden.

onwetendheid


Er is nog niet veel informatie bekend over het derde seizoen van The White Lotus. Tot nu toe weten we alleen zeker dat Rothwell zal terugkeren voor haar oude rol en dat het verhaal zich gaat afspelen in Thailand.

Het is nog niet bekend of eventuele andere oorspronkelijke castleden van plan zijn om terug te keren.



Stream de eerste 2 seizoenen van The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen